2000 Norge - Tönsberg
Den 4-6 augusti var som brukligt helgen för nashmötet, denna gång hade vi samlats i Norge närmare bestämt i Tønsberg strax syd om Oslo. Som vanligt träffas vi på fredagen med informell aktivitet, efter en mall som Johnnny Dahlberg skapat, d v s korvgrillning och allmän gemenskap i väntan på att förhoppningsvis många Nashvagnar skall dyka upp.
Tyvärr blev det ett fåtal bilar, det är ett problem vi haft i alla år. Blir det 10 bilar på en träff så är det en oerhörd framgång oftast är det bara 4-5 Nash automobiler på plats. Denna gång fick vi långväga besök från Finland det var Ilkka Immonen och Isakki Salama som kom med familjer i sina vackra bilar, 1927 221 Light Six Touring och 1928 320 Standard Six. Dessutom fanns Toralf Birkeland på plats med sin 1929 421 Standard Six Phaeton.
På programmet denna gång var ett besök på marinmuséet i Horten, gammal teknik och mekanik från segelskeppstiden fram till våra dagar. Därefter for vi vidare till Horten Bilmuséum där vi också fick tillfälle att inta lunch i muséechefens trädgård. Sista etappen var att köra kustvägen tillbaka till Tønsberg. På vägen dit körde vi igenom de äldre delarna av staden och vi passerade Vestfold Fylkesmuséeum där finns vackra träbyggnader uppförda med en speciell teknik.
Efter detta återkom vi till utgångspunkten med sedvanlig middag och prisutdelning i den årligen återkommande frågetävlingen.